Örömmel jelentjük be az új stratégiánk elindítását az AFS-nél, világszerte!

Ez több, mint puszta terv – elkötelezettség egy jobb, szebb, igazságosabb világ közös létrehozása mellett.

A Földnek több, aktív világpolgárra van szüksége.

 

Az AFS-nél célunk egy békésebb, igazságosabb, és fenntarthatóbb jövő építése, aminek az eléréséhez a valóban aktív világpolgárok számának növekedésére van szükség – olyan egyének ők, akik tájékozottak, együttérzők, és helyes etikai iránytű vezérli lépéseiket.

Változatos programjainkon, oktatási rendezvényeinken, önkéntes lehetőségeinken és érdekképviseleti erőfeszítéseinken keresztül az AFS célja, hogy képessé tegye az egyéneket arra, hogy aktív világpolgárokká váljanak. Hiszünk abban, hogy ha ezeket a tulajdonságokat fejlesztjük az emberekben szerte a világon, akkor közösen dolgozhatunk egy szebb jövőért.

Új stratégiánk több kulcsfontosságú területre összpontosít:

 

Oktatási programok: Továbbra is meghatározó oktatási programokat kínálunk, amelyek felvértezik a résztvevőket a globális problémák megértéséhez és kezeléséhez szükséges ismeretekkel és készségekkel. Ezeknek a programok a célja, hogy inspirálják és lehetővé tegyék a résztvevőket, hogy hasznosan cselekedjenek közösségeikben és azokon kívül.

Önkéntes lehetőségek: Az önkéntesség az AFS középpontjában áll. Új stratégiánk lehetőséget biztosít arra, hogy az érdeklődők önkéntes munkát végezzenek helyi és globális szinten egyaránt. Ezeken a tapasztalatokon keresztül az önkéntesek értékes betekintést nyernek a világ dolgaiba, és hozzájárulnak a pozitív változáshoz.

Érdekképviselet és tájékoztatás: Elkötelezettek vagyunk a világpolgárságot támogató irányelvek és gyakorlatok mellett. Erőfeszítéseink kiterjednek majd a hasonló gondolkodású szervezetekkel kialakított partnerségekre, valamint a figyelemfelkeltésre és a kritikus globális kérdésekre irányuló cselekvésre ösztönző kezdeményezésekre.

Fenntarthatósági kezdeményezések: Új stratégiánk középpontjában a fenntarthatóság áll. A fenntartható gyakorlatokat munkánk minden aspektusába integráljuk, biztosítva, hogy erőfeszítéseink hozzájáruljanak ahhoz, hogy a jövő generációi számára egészségesebb legyen a bolygó.

 

Csatlakozz hozzánk ezen az izgalmas utazáson egy jobb jövő építéséért!

 

Tudj meg többet online infóestjeinken küldetésünkről és arról, hogyan vehetsz részt a programjainkban!

Ismerd meg az új stratégia részleteit: https://afs.org/about-afs/#afs-nav-mission

A változást csak együtt tudjuk elérni. Teremtsünk egy jobb helyet, szebb bolygót aktívabb világpolgárokkal, akik készek bennünket egy békés, igazságos és fenntartható jövő felé vezetni.