Tudtad? Adományoddal összekapcsolhatsz életeket és kultúrákat!

Személyi jövedelemadód 1%-ának felajánlásával támogatod Alapítványunk képzési programjait és AFS diákjainkat hozzásegíted ahhoz, hogy életre szóló élményeket szerezzenek és jobbá tegyék a világot. Biztasd erre barátaid és családtagjaid is!

Minden 1%-os felajánlás az AFS Magyarország ösztöndíjalapjába kerül, mely a kiemelkedően tehetséges és/vagy szociálisan rászoruló diákok külföldi tanulmányútjait támogatja. 

Adószámunk:
18041617-1-42

A kedvezményezett neve:
AFS Magyarország Nemzetközi Csereprogram Alapítvány

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Támogatásoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy minél több diák lehetőséget kapjon, hogy külföldi tanulmányútja során betekintsen más kultúrák világába, ezzel szélesítse látókörét és megváltoztassa saját és környezete életét! Segíts te is, hogy egy tehetséges diák esélyt kapjon, így te is egy nemzetközi közösség, az AFS része leszel! Itt adományozhatsz!

web-1%

Köszönjük, hogy személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával támogatja Alapítványunk képzési programjait és AFS diákjainkat hozzásegíti ahhoz, hogy életre szóló élményeket szerezzenek és jobbá tegyék a világot. Biztassa erre barátait és családtagjait is!