Egyedülálló élmények, felejthetetlen pillanatok. Korlátlan felfedezendő terület. Uruguay tele van felfedezésre váró történetekkel.

Az országról
Tanulja meg a bolygó második leggyakrabban beszélt nyelvét – a spanyolt.
Uruguay a második legkisebb független ország ország Dél-Amerikában. Nyugaton és délnyugaton Argentínával, északon és északkeleten pedig Brazíliával határos; míg délen a Río de la Plata folyó, délkeleten pedig az Atlanti-óceán határolja. Dél-Amerika Déli Kúp régiójának része. Uruguay területe megközelítőleg
181 034 négyzetkilométer, lakossága becslések szerint 3,51 millió fő, ebből 2 millióan a főváros és legnagyobb város, Montevideo metropoliszában élnek.
Uruguay az első helyen áll Latin-Amerikában a demokrácia, a béke, a korrupció alacsony megítélése és az e-kormányzat terén. Uruguay a legalacsonyabban rangsorolt dél-amerikai ország a Globális Terrorizmus Indexen, és a második helyen áll a kontinensen a gazdasági szabadság, a jövedelmi egyenlőség, az egy főre jutó
jövedelem és a közvetlen külföldi befektetések beáramlása terén. Uruguay a harmadik legjobb ország a kontinensen a Humán Fejlődési Index, a GDP növekedése, az innováció és az infrastruktúra tekintetében. Uruguayt tartják Latin-Amerika egyik legprogresszívebb szociális országának.

Fedezd fel az elérhető programjainkat: Uruguay