Kedves leendő Cserediák!

Biztos sokat gondolkoztál már azon, hogy melyik országot is válaszd. Ha úgy gondolod, hogy szeretnél tökéletesen megtanulni angolul és spanyolul is, érdekelnek a különleges dolgok, a gyönyörű tájak és a világ legbarátságosabb emberei, akkor a te országod MEXIKÓ!!!

NagyKata

Engedd meg, hogy bemutatkozzam. Nagy Kata vagyok, és a 2010-2011-es tanévet Mexikóban tölthettem el egy különleges ösztöndíj segítségével. Mielőtt kimentem nem voltam benne biztos, hogy jó ötlet lesz-e pont Mexikóban egy évet eltölteni, mivel mint a legtöbb embernek, nekem is csak mint nyaralási úti cél merült fel legelőször. De mivel megkaptam a lehetőséget egyértelműen igent mondtam, és egy percig sem bántam meg. Kint létem alatt folyamatosan tartottam a kapcsolatot a többi cserediákkal, így bátran ki merem jelenteni, hogy az AFS Mexikó az egyik legsegítőkészebb és legszervezettebb csapat. Bármi történt, az AFS mindvégig úgy kezelt, mintha családtag lennék, még a legnagyobb problémáknál is 100%-osan mellettem álltak. Én az első hónap után ugyan családot cseréltem, de olyan családot kaptam, ahol 100%-osan mellettem álltak egész évem alatt, és az első családommal is tartom a kapcsolatot. Az én évem nem tipikus AFS évről szólt, igen extrém helyzetekkel kellett szembe néznem, de ezután az egy év után bátran ki merem jelenteni, hogy nem csak a nyelveket tanultam meg, hanem olyan élményekben lett részem, és egy olyan ország tagja lettem, amelyre tiszta szívemből büszke vagyok. Így egy év után büszkén mondhatom , hogy olyan embereket ismertem meg, akik csak motiválni tudnak a jövőben. Szóval, ha szeretnéd, hogy egy teljesen odaadó, barátságos és teljes mértékben befogadó családhoz kerülj, akik mindig melletted állnak, még akkor is ha tényleg nagy a baj, ha rengeteg és igaz barátot szeretnél megismerni, ha szeretnéd, hogy az AFS csapatod mint egy család álljon mögötted és segítsen minden lépésedben, ha szeretnél szép helyeken járni és életre szóló barátságokat kötni külföldiekkel, akkor a te országod MEXIKÓ!

Egy év után büszkén ki merem jelenteni, hogy nem magyar vagyok, hanem AFS tag. Két családom van: egy magyar és egy mexikói, a legjobb barátnőm izlandi, az iskolatársaim belgák, németek, norvégok, mexikóiak. Ha te is szeretnéd átélni ezt a csodálatos évet, akkor bátran válaszd Mexikót. Élvezd ki életed legjobb évét Mexikóban!

Nagy Kata