Jelentkezni szeretnél?

Jelentkezz az AFS Magyarországhoz önkéntesnek! Alapítványunk folyamatosan várja 16-100 év közötti önkéntesek jelentkezését.

1. lépés: Tanulmányozd a honlapon található információkat és töltsd le az Önkéntes kézikönyvet, amiben az önkénteskedés részleteiről is olvashatsz
2. lépés: Töltsd ki az előregisztrációnkat itt és küldünk bővebb információt, hogy eldönthesd, hogy valóban érdekel az önkénteskedés az AFS Magyarországnál
3. lépés: A regisztrációt követően feliratkozhatsz a levelező listánkra, így minden információt és tudnivalót megkapsz tőlünk e-mailben.
4. lépés: Kérjük, hogy te is keresd meg a helyi körzetvezetőt itt, aki segít neked csatlakozni a helybeli önkéntesek táborához.
5. lépés: Az önkéntesek akkor kezdhetnek felelősségteljes feladatokba, ha elvégzik az AFS alapok tréninget, ami során minden szükséges információt megkaphatsz, hogy tájékozottan állj neki az önkéntes munkádnak és egyúttal az interkulturális tanulás alapjait is elsajátíthatod.

Ha többet szeretnél megtudni arról, hogyan csatlakozhatsz  a környékeden működő AFS körzet önkénteseihez, keresd a körzetelnököt itt, vagy jelentkezz a nemzeti irodában az (1) 212-1821-es telefonszámon, vagy az info-hungary@afs.org e-mailen!


snippet not found: bottom_nav