Keress rá AFS csereprogramokra

Program kiválasztása

  • Ázsia és Afrika
  • Észak- és Latin-Amerika
  • Európa

Lépj ki a komfortzónádból és válj az AFS-el világpolgárrá!

Lehetsz középiskolás, egyetemista, vagy friss diplomás, az AFS a Te programod! Tanulj külföldön, tanulj egy nyelvet, nézd meg önkéntes és gyakornoki programjainkat külföldön. Fogadó családjaink és önkénteseink azon vannak, hogy a csereprogramod életed legjobb időszakává tegyék.

Tanulj külföldön az AFS-el!

Fedezd fel a lehetőségekkel teli világot!

“Fedezz fel egy új kultúrát és egy új nyelvet. Köss életre szóló barátságokat a világ minden tájáról. Ez életednek az az év, amikor felnőtté válhatsz és megismerheted önmagad, a határaid és lehetőségeid. A lehető legjobb értelemben átformál Téged.”

Giulia Andar, egy olasz cserediák csereprogramon Németországban

Ismerd meg az izgalmas AFS úti célokat!

Ösztöndíjak és kedvezmények

Az AFS -függetlenül a jelentkezők pénzügyi helyzetétől- szeretné segíteni a fiatalokat abban, hogy külföldre mehessenek. Ezért az AFS szívesen együttműködik olyan vállalati és közösségi szponzorokkal, valamint egyéni adományozókkal, akik támogatásával bizonyos AFS programok esetén teljes, vagy részleges ösztöndíjakat is biztosítani tudunk.

Tudj meg többet az ösztöndíjakról!

Fogadj be egy AFS-es cserediákot

A családod is segíthet abban, hogy egy külföldi diák megvalósíthassa és elérje álmait. Fedezzetek fel együtt egy új kultúrát, és mutasd meg a család életét és hagyományait valaki másnak is.

Tudj meg többet!

Lásd a világot egy másik országból származó fiatal szemével!

“Fogadó családdá válni egyszerre kihívás és öröm. Átéljük, hogy egy vadidegen közel kerül hozzánk, és mi is fontosak leszünk számára. Közel két hónap telt el, mióta Mateo megérkezett hozzánk de máris a család részének érezzük. Megtanítjuk neki, hogy milyen az élet Szerbiában, miközben ő minket tanít, hogy milyen az élet Szicíliában. Amikor a rokonaink telefonálnak, már nem az az első dolog, amit kérdeznek, hogy “hogy vagytok?”, hanem “Mi jót csinál Mateo mostanában?”

—Tijana Marjanovic, fogadó Szerbiából 

Fogadj Te is AFS cserediákot!

Kész vagy megváltoztatni a világot?

Legyél Te is az AFS önkéntese

Fedezd fel a benned lévő lehetőségeket, s találd meg a hozzád leginkább illő funkciót és időbeosztást!  Legyél részese rendkívüli önkéntes képzéseink valamelyikének! Fejleszd vezetői képességeid, hogy még jobban tudj másoknak segíteni!

Tudj meg többet!

Közösségépítés és találkozások

“Miután csatlakoztam a helyi AFS csoport önkénteseihez, megtanulhattam, hogy hogyan kell csapatban dolgozni, és hogyan érdemes különböző hátterű emberekkel együtt gondolkodni. AFS önkéntesként ma már sokkal inkább aktív vagyok a saját közösségemben is, s rengeteg érdekes emberrel találkozom a világ szinte minden tájáról. A diákok segítése, valamint a tanárok és a családok körében átélt interkulturális tanulási kalandoknak köszönhetően sokkal jobban értékelem a világbékét és a kultúrák közötti megértés fontosságát.”

—Marcela Vazquez, AFS önkéntes Argentinából 

Legyél Te is az AFS önkéntese!

Fedezd fel innovatív tanulási programjaink!

AFS Oktatás

Ismerd meg, hogy az AFS hogyan segíti a különböző hátterű és életkorú embereket abban, hogy gyarapíthassák tudásukat, képességeiket. Nálunk elsajátíthatod  azokat az ismereteket is, amelyek segítségével képes leszel más kultúrájú emberekhez kapcsolódni, és sikeres lehetsz a globális gazdasági életben. Sőt! A legfontosabb az, hogy pozitív hatással lehetsz világunkra.

Tudj meg többet!

Világpolgárok és vezetők képzése

Napjainkban már nem kell sokat keresgélni ahhoz, hogy találj valahol a közeledben egy olyan AFS tapasztalatokkal rendelkező embert, aki aktívan tevékenykedik a helyi közösségek valamelyikében. Ott vagyunk különböző iparágak döntéshozói közt, vagy a fontos nemzetközi témák és társadalmi ügyek élvonalában is.

Hogyan készíti fel világpolgárait az AFS?

AFS események világszerte

AFS Intercultural Programs and AFS USA, our member organization in the US, are proud to invite Generation Study Abroad partners, leaders in education, faculty members, teachers and students to participate in a highly interactive workshop, “Fostering Global Competency and Creating Pathways to Study Abroad”, which will precede the 2016 IIE Generation Study Abroad Summit. The workshop will take place on 23 October 2016 in Washington DC, USA. The workshop will focus on how intercultural learning experiences and study abroad can address and reduce cultural barriers. Participants will leave this session with easy-to-implement experiential learning activities, resources to develop global competency and strategies to promote study abroad in different settings.

Lépj kapcsolatba a világ különböző pontjain élő AFS-esekkel!