1. A honlapunkon kitölteni az online előzetes jelentkezési lapot (participant) angolul a "Jelentkezz most!" menüpontban

2. A meghallgatás és kiválasztás időpontjáról és helyszínéről a jelentkező írásban értesítést kap. (A pontos dátumot honlapunkon az “Események” menüpont alatt, vagy a letölthető dokumentumok között a kiutazási tájékoztatóban is megtalálja.) Az időpont változtatásának jogát fenntartjuk.

3. Részvételi szándék jelzése a kiválasztáson a kiutazas@afs.org e-mail címre küldött e-mailben vagy telefonon az +36 1 225 1380-as telefonszámon Tóth Mónikának

4. Részvétel a kiválasztáson.

A kiválasztás költsége: 25.000.- Ft/fő, amely a teljes költséget fedezi (szállás, étkezés, teljes program). Bővebb információért forduljon bizalommal az AFS Magyarország munkatársaihoz és a helyi körzetek vezetőihez!

A kiválasztáson írásbeli és csoportos feladatokra, játékokra, valamint egy személyes beszélgetésre kerül sor, melynek során felmérjük a jelölt tájékozottságát, talpraesettségét, általános műveltségét, illetve programtól függően nyelvtudását (az Egyesült Államokba és más angol nyelvű programokra jelentkezőknek angol nyelvű teszt és elbeszélgetés is lesz.)

5. A kiválasztás eredményéről a résztvevők értesítést kapnak.