Kiválasztás a 2017/18-as tanévre

A 2017/18-as tanévben kiutazni vágyó diákok szelekciója 2016. november 19-20-án lesz Budapesten. A programok országválasztástól függően 2017 nyarán/őszén indulnak majd.

A kiutazásra jelentkező diákok egy kiválasztáson vesznek részt. Ez alkalommal az AFS Magyarország személyes interjúk és szituációs játékok segítségével arról szeretne megbizonyosodni, hogy valóban rátermettek-e az AFS programra. Ezen a hétvégén írásbeli és csoportos feladatokra, játékokra, valamint egy személyes beszélgetésre kerül sor, melynek során szeretnénk felmérni tájékozottságukat, általános műveltségüket, illetve programtól függően nyelvtudásukat.

A részletes kiutazási tájékoztató a honlapon a Tanulás külföldön résznél a Letöltések menüpont alatt található.

Amennyiben szeretnél cserediák lenni, a jelentkezés menete a következő:

1. www.afs.hu honlapon kitölteni az online előzetes jelentkezési lapot (participant) ANGOLUL a "Jelentkezz most!" menüpontban

2. A kiválasztás pontos időpontjáról és helyszínéről a jelentkező írásban értesítést kap. Az időpont változtatásának jogát fenntartjuk.

3. Részvételi szándék jelzése a kiválasztáson a monika.toth@afs.org e-mail címre küldött e-mailben vagy telefonon az 1/225-1380-as telefonszámon Tóth Mónikának. A jelentkezési határidő: 2016. november 15.

4. Részvétel a kiválasztáson.
A kiválasztás költsége 25.000.- Ft/fő, amely a teljes költséget fedezi (szállás, étkezés, teljes program). Bővebb információért forduljon bizalommal az AFS Magyarország munkatársaihoz és a helyi körzetek vezetőihez!
A kiválasztáson írásbeli és csoportos feladatokra, játékokra, valamint egy személyes beszélgetésre kerül sor, melynek során felmérjük a jelölt tájékozottságát, talpraesettségét, általános műveltségét, illetve programtól függően nyelvtudását (az angol nyelvterületre jelentkezőknek angol nyelvű teszt és elbeszélgetés is lesz!)

6. A kiválasztás eredményéről a résztvevők értesítést kapnak.